## **Single Day Workshop Timetable Example KS2**

Suggested times	Duration	Suggested Class		
9.00am - 10.10am	1hr 10 mins	Workshop for Y5		
10.30am - 11.40am	1hr 10 mins	Workshop for Y6		
Lunch	Includes time to set up and clear away tables for lunch and to clean the hall floor			
1.10pm - 2.05pm	55 mins	Workshop for Y3		
2.15pm - 3.10pm	55 mins	Workshop for Y4		

## **Single Day Workshop Timetable Example EYF and KS1**

Suggested times	Duration	Suggested Class		
9.00am - 9.30am	30 mins	Workshop for Reception (Class 1)		
9.35am - 10.05am	30 mins	Workshop for Reception (Class 2)		
10.10am - 10.50am	40 mins Workshop for Y1 (Class 3)			
10.55am - 11.35am	40 mins Workshop for Y1 (Class 4)			
Lunch	Includes time to set up and clear away tables for lunch and to clean the hall floor			
1.10pm - 2.00pm	50 mins	Workshop for Y2 (Class 5)		
2.10pm - 3.00pm	50 mins	Workshop for Y2 (Class 6)		

## **Project / Residency Timetable Example**KS2

Suggested times	Day 1	Day 2	Day 3	Day 4	Day 5	Performance Day	
9.00am - 10.10am	Introductory workshop Y5	Rehearsal Y5	Rehearsal Y5	Rehearsal Y5	Rehearsal Y5	All groups	
10.30am - 11.40am	Introductory workshop Y6	Rehearsal Y6	Rehearsal Y6	Rehearsal Y6	Rehearsal Y6	renearsai	
Lunch Includes time to set up and clear away tables for lunch and to clean the hall floor							
1.10pm - 2.05pm	Introductory workshop Y3	Rehearsal Y3	Rehearsal Y3	Rehearsal Y3	Rehearsal Y3	Performance	
2.15pm - 3.10pm	Introductory workshop Y4	Rehearsal Y4	Rehearsal Y4	Rehearsal Y4	Rehearsal Y4	to parents	